Kjære kunde

Året 2020 vil for alle gå inn i historiebøkene som et meget spesielt år. Vi har alle tatt vår del av dugnaden og hatt hektiske dager. Nå nærmer det seg nyttår, vaksinen er på vei og optimismen kommer sakte tilbake. Sammen med denne julehilsen benytter vi sjansen til å komme med litt informasjon.

Vi i Nome Regnskap ønsker aller først å takke våre kunder for den felles dugnadsinnsatsen i dette vanskelige koronaåret. Noen møter har vært preget av en dyster inngang, men etter en prat, noen gode råd og en skreddersydd plan har vi heldigvis unngått at noen av våre kunder har gått under. Sammen har vi klart å finne gode løsninger og ikke minst nye muligheter.

Nome Regnskap setter mye på kontoen for idealistisk arbeid. Og dette vil vi fortsette med. Vi er en viktig part i lokalsamfunnet, en viktig aktør i næringslivet. Da må vi også bidra.

Hvert år går vi inn med støtte og hjelp til små og store lag og foreninger i lokalsamfunnet. I tillegg tar vi på oss verv der vi kan være med å bygge lokalsamfunnet, senest i Ulefoss Bryggepark Drift som mottok 3,5 mill. kroner for opprusting av anlegget. Dette kommer hele lokalsamfunnet til gode og tilslutt også alle næringsdrivende her på stedet.

For å være bedret rustet for nye oppdrag, minke sårbarheten og ha flere bein å stå på har vi også etablert to samarbeidende selskaper. Regnskapsteam AS i Skien og Bø Regnskap i Midt-Telemark. Begge disse vil inngå i samme selskapsprofil og dele på oppgaver og fagkunnskap. Vi er svært glade for å se at kundeporteføljen øker og tilbakemeldingen er; kunden ønsker kvalitet i arbeidet, langsiktighet og seriøsitet.

Behovet for flere flinke medarbeidere har også meldt seg. Da Norgesgruppen varslet at de ville legge ned sin regnskapsavdeling i Skien skapte det muligheter for oss til å overta noen av de flinkeste regnskapsførerne i bransjen. Allerede er to av disse ansatt hos oss og flere er nok ventet inn i 2021. Dermed skal vi være godt rustet til å ta vare på deg som kunde og gi deg de aller beste regnskapstjenester og råd også i fremtiden. Totalt teller vi nå 12 tverrfaglige ansatte fordelt på flere avdelinger som alle tar sikte på et nytt og spennende år sammen med deg som kunde.

Aller sist ønsker vi deg en riktig god jul og et best mulig 2021. Husk; Vi er levende opptatt av god service, faglig sterke medarbeidere og at DU som kunde SKAL LYKKES.

God Jul & Godt Nyttår fra alle oss i Nome Regnskap

Tips om digital regnskapsføring

Vi er langt fremme med digital regnskapsføring for mange av våre kunder, men vi ønsker flere. Vår erfaring er at dette kommer kunden til gode med mer oppdatert regnskap. I tillegg får du også bedre kontroll og oversikt til enhver tid.
Vil du prøve?
Avtal gjerne et møte så går vi gjennom dine muligheter.

Viktig å huske

Nytt år nærmer seg og det er viktig at dere sørger for at alle opplysninger blir levert korrekt og til rett tid. Send inn alle aktuelle bilag, kontoutskrifter og årsoppgaver til din regnskapsfører innen fristen så slipper dere unødvendig tidsbruk og kostnader. Særlig viktig er det å være tidlig ute med informasjon og papirer som vedrører lønn.

Prisendringer 2021

På grunn av den vanskelige tiden vi er inne i ønsker vi ikke å justere prisen mer enn konsumprisindeksen. Derfor beholder vi i praksis de samme prisene. Endringen trer i kraft fra 01.01.2021 og vil bety ny basis timepris på 735,-.
Årsoppgjør og bistand vil koste kr. 835,- pr. time. Alle priser er eks. mva.

Ta gjerne kontakt i dag

Hans G. Jørgensen

Avdelingsleder

Mobil
950 45 873

E-post
hans@nomeregnskap.no